Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Vi kan godt jobbe mer
Del artikkelen med venner og kolleger

I følge en ny undersøkelse er det mange nordmenn som langt fra sliter seg ut på jobben. Nesten halvparten av norske arbeidstagere sier at de har for lite å gjøre på jobb, og at de fint hadde fått tid til å gjøre mer.

 

Tyskere er mest "underarbeidet" i Europa, men hakk i hæl følger nordmennene, viser en undersøkelsen som rekrutteringsselskapet StepStone har utført.

 

Mer enn hver tredje europeer jobber ikke for full kapasitet, og mener de hadde hatt tid til å gjøre litt ekstra i løpet av en arbeidsdag. 28 prosent føler derimot at de er nedlesset i arbeidsoppgaver, mens 37 prosent sier at arbeidsmengden er akkurat passe.

8700 personer fra hele Europa deltok i undersøkelsen.

 

For lite å gjøre

Nordmenn er tydeligvis ikke de som skal klage mest på tøff arbeidsbyrde: Hele 44 prosent sier at de kunne ha gjort mer, og at de ofte har for lite å gjøre til å holde seg "busy". 40 prosent mener at arbeidsmengden er passe, mens 16 prosent føler at de er overarbeidet.

Blant både dansker og svensker sier 28 prosent at de er overarbeidet. I Belgia er det verst stilt: Der er hele 42 prosent nedlesset i arbeid.

 


Legg til kommentar

20. mai, 2024
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?