Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Trim for trygd
Del artikkelen med venner og kolleger

Staten bør betale medlemskort på treningssenter for trygdede og langtidssykmeldte, foreslår stortingsrepresentant Anniken Huitfeldt (Ap).

 

-          Slik forebygging vil gi en positiv helseeffekt, både fysisk og ikke minst psykisk. Det vil hjelpe folk raskere tilbake i jobb, seier Huitfeldt til VG.

Hun mener dette kan bli en del av arbeids- og inkluderingsminister Bjarne Håkon Hanssen sine velferdskontrakter, hvor den ledige også forplikter seg til å trene. Den statssubsidierte treningen bør ifølge Huitfeldt foregå på dagtid.

-          De fleste treningssentrene har mye ledig kapasitet fra 9 til 15 på hverdager. Jeg tror sentrene er villige til å gi rimelige avtaler for arbeidsledige på dagtid, seier hun.

Hun vil ikke at staten skal dekke hele treningsavgiften.

- Nei, jeg tror vi må ha en liten egenandel, og så må det selvsagt være frivillig. Dette skal være lystbetont, ikke en tvungen gymtime, seier Huitfeldt.

 


Trim for trygd

09. mars, 2006

Inger

Flott! Det er allerede "nesten gratis" i Oslo - "Aktiv på dagtid" koster kr 200 pr år og man kan trene så mye man vil mellom 9 og 15. Mange forskjellige aktiviteter, bla hos Friskis&Svettis og to av Oslobadene. Jeg er med!

Legg til kommentar

30. november, 2023
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?