Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Flere bransjer får regelhjelp
Del artikkelen med venner og kolleger

Regelhjelp.no utvider sin tjeneste til å gjelde flere bransjer.  Dermed kan enda flere bedrifter få en enklere hverdag med gode oversikter for lover og krav for sin bransje.

Ved lansering i fjor høst omfattet nettstedet ti bransjer.  Nå er dette utvidet til 15, og i løpet av 2006 vil i overkant av 30 bransjer få informasjon på regelhjelp.no.  Innen utgangen av 2007 skal alle bransjer omfattes.

Følgende bransjer finner nå informasjon om sitt regelverk:
·          Bryting av stein
·          Grafisk produksjon
·          Møbler og annen industriproduksjon
·          Produksjon av gummi- og plastprodukter
·          Vedlikehold og reparasjon av motorvogner
·          I tillegg er bransjen Trelastindustrien utvidet til å omfatte også produksjon av finer, spon og fiber.

Enklere hverdag for bedriftene
Nettstedet inngår i handlingsplanen for et enklere Norge, som blant annet sier at næringslivet på en enkel og hensiktsmessig måte skal gis relevant og aktuell informasjon om plikter og rettigheter som gjelder for den enkelte virksomhet.
-            Formålet med å etablere Regelhjelp.no er først og fremst å gjøre det lettere for små og mellomstore bedrifter å finne fram til de kravene som gjelder for dem, forklarer redaktør i regelhjelp.no Bente Bastiansen til absentia.no.

Nettstedet skal gjøre det lettere å etterleve de kravene som gjelder. Brukerne tilbys en nyhetsbrevfunksjon der en kan abonnere på nyheter og regelverksendringer knyttet til bransje. Formålet er å redusere støy slik at brukerne får informasjon direkte i sin e-postkasse kun om det som er relevant for den bransjen en tilhører.

Myndighetene har prioritert hvilke regelverkskrav som er viktigst for de ulike bransjene. Dette vil også gjenspeile seg i hvordan etatene fører tilsyn. Regelhjelp.no kan derfor bidra til et mer effektivt og et mer enhetlig regionalt tilsyn. For virksomhetene vil nettstedet føre til mindre bruk av ressurser for å holde seg oppdatert.

Samarbeid mellom fem etater
·       


Legg til kommentar

25. februar, 2024
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?