Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Regelhjelp.no utvider
Del artikkelen med venner og kolleger

5 nye bransjer får nå presentert sine viktigste krav på Regelhjelp.no. Dermed kan bønder, leger og rektorer enkelt finne frem til regelverk innenfor blant annet arbeidsmiljø, internkontroll og forurensning.

 

I tillegg er avfalls-, gjenvinnings- og avløpsbransjen inkludert hos Regelhjelp.no, i det som er nettstedets største utvidelse så langt.

 

          Dette er så langt det største utvidelsen i Regelhjelp.no sin ettårige historie, sier prosjektleder Kirsti Torbjørnson.

 

I en måned har fagfolk i de fem etatene bak nettstedet Regelhjelp.no jobbet på spreng. Mer enn 60 000 bønder, 3 000 grunnskolerektorer og renovatører i alle landets kommuner kan nå enkelt sette seg inn i hvilke krav de fem etatene stiller til dem.

 

Nye utvidelser i desember

 

Allerede i desember vil 6 nye bransjer få sine regler og krav presenter på nettsiden. Dermed vil tjenesten inneholder over 30 bransjer, og ligge godt an til å nå målet om at alle bransjer skal være representert innen 2007.

 

Prioriterer viktige krav

 

Regelhjelp.no gir en oversikt over gjeldende krav basert på bransjer, noe som gjør det enkelt å finne frem. Regelverkene som er inkludert er arbeidsmiljø, brann- og eksplosjonsvern, el-sikkerhet, forurensning, industrivern, internkontroll, mattrygghet og produkter og forbrukertjenester.

 

I tillegg skal nettstedet bidra til et mer helhetlig tilsyn over hele landet. I utgangspunktet er det de viktigste kravene det skal føres tilsyn med.

 

Hold deg oppdatert

Regelhjelp.no gjør det enklere offentlig ansatte og brukerne å holde seg oppdatert på endringer i regelverket. Du kan abonnere på nyheter fra den eller de bransjene du er interessert i.

 

De fem etatene som står bak nettstedet er Arbeidstilsynet, Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap, Mattilsynet, Næringslivets sikkerhetsorganisasjon og Statens forurensningstilsyn. Det er Arbeids- og inkluderingsdepartementet som finansierer nettstedet.

 

[Les pressemelding fra Regelhjelp.no]

x;> (18.10 2006)

Legg til kommentar

28. mai, 2023
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?