Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Vil jobbe i julen
Del artikkelen med venner og kolleger

Unge nordmenn vil heller jobbe enn å ha fri i julen, viser en fersk undersøkelse.

 

Det er jobbportalen www.deltidsjobb.no som har spurt over 1600 av sine brukere, og den viser at unge nordmenn er ivrige etter å tjene penger - selv på tider der andre har fri.

65 prosent av de spurte sier at de ønsker å jobbe fremfor å ta julefri.

 

Venter ny handlerekord
-          Vi merker alltid pågang etter jobber som julehjelp i november og desember, sier Kjetil J. Olsen, daglig leder for StepStone som driver www.deltidsjobb.no, i en pressemelding.

Brukerne deres har en gjennomsnittsalder på 23 år og er gjerne studenter. Mange trenger litt ekstra cash i tillegg til studielånet.

-

            Brukerne våre er ansatt for å være meget attraktive for detaljhandelen, som ofte har behov for hjelp til julehandelen. Kombinert med at det er kanskje tidenes laveste ledighet, er dette godt nytt for handels- og servicenæringen, sier Olsen.

Handels- og Servicenæringens Hovedorganisasjon (HSH) venter en vekst på fire prosent i julehandelen i år. Dermed går det mot nok et rekordår når det gjelder førjulsshopping.


Vil jobbe i julen

08. desember, 2006

Eirin

Presset i markedsøkonomien, kravet til kapital og matrialisme gjør at unge folk heller vil ha penger enn fri. Desverre.

Vil jobbe i julen

08. desember, 2006

stig

Syns nå vi også skal se litt på kilden bak denne undersøkelsen... Det er klart et nettsted som deltidsjobb.no ønsker mange unge på let etter jobb på sidene sine. De må da være "drømmekunden" for dem? Tror allikevel dette stemmer, ettersom mange unge ønsker å jobbe og tjene egne penger. Spør du meg er det positivt at de får litt erfaring fra feriearbeid.

Legg til kommentar

23. februar, 2024
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?