Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Sykmeldes av skilsmisse
Del artikkelen med venner og kolleger

Én av fire foreldre som går gjennom et samlivsbrudd blir sykmeldte og kostnadene forbundet med dette er enorme, viser en ny undersøkelse som kartlegger virkningene av samlivsbrudd.
 
I snitt varer en sykemelding ved samlivsbrudd i vel 28 dager. Hvis man også tar høyde for nedsatt yteevne, konsentrasjonsproblemer etc i en periode på gjennomsnittlig syv dager, så beløper kostnadene seg til over 70 000 kroner. Hvis man også tar hensyn til at annenhvert samliv ender med brudd, så er det snakk om store kostnader.
 
Dette viser en undersøkelse kalt ”Sorg uten blomster” i regi av Foreningen 2 foreldre. Undersøkelsen er finansiert av det offentlige forskningsprogrammet FARVE (forsøksmidler for arbeid og velferd) og Foreningen 2 foreldre har stått for undersøkelsen som kartlegger virkningene av samlivsbrudd, blant annet i forhold til arbeidslivet. I undersøkelsen går det blant annet fram at åtte av ti informerer arbeidsgiver om sitt samlivsbrudd, mens bare én av tre arbeidsgivere legger til rette for slike hendelser.
 

Legg til kommentar

26. september, 2023
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?