Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Kvinner til reiselivet
Del artikkelen med venner og kolleger

Omtrent 70 prosent av sysselsatte i reiselivet er kvinner, men antallet kvinner i lederstillinger er veldig lavt. Dette vil regjeringen gjøre noe med.
 
I regjeringens reiselivsstrategi, som ble lagt frem i desember 2007, ble det stadfestet at regjeringen ønsker å øke andelen av kvinner i lederstillinger. Dette skal gjøres gjennom enkelte tilpassede kvinnesatsninger i Innovasjon Norge.
 
Innovasjon Norge langserte fredag 07.03.2008 tre program som inneholder blandt annet kurs, mentorhjelp og fremheving av kvinner som allerede har kommet seg inn i ledende stillinger. De tre programmene Fyrtårn, Ledermentor og Styrekandidat er spesielt tilpasset reiselivet.
 
Flere kvinnelige ledere
- Jeg er overbevist om at dette vil bidra til at flere kvinner får ledende posisjoner i reiselivsnæringen, sier statssekretær Annelene Svingen.
­
Programmene tilby ulike tjenester som kompetanse, nettverk og synliggjøring av kvinnelige etablerte, ledere og styrekandidater. Det har foreløpig ikke vært noen kvinnesatsning mot en enkelt næring, og hittil har det vært få kvinner i reisenæringen som har benyttet seg av tidligere ordninger.
 

Legg til kommentar

22. mai, 2024
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?