Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Nye absentia.no er lansert!
Del artikkelen med venner og kolleger

Absentia.no inneholder nær 2 000 artikler noe som er et godt utgangspunkt for ditt søk etter informasjon. Nå er denne informasjonen mer tilgjengelig enn noen gang og du kan også være med å påvirke innholdet selv. Les mer om alle mulighetene her.
 
Nye absentia.no setter brukeren i fokus. Selv om designet er spennende er det de nye funksjonene som vil gjøre at du daglig vil finne relevant informasjon om arbeidsmiljø, sykefravær, HMS- og IA-arbeid.
 
Viktige nøkkelord (tags)
 
For å gjøre det enda enklere for deg å finne frem til relevant og relatert innhold har vi systematisert alle artiklene ved hjelp av nøkkelord, eller tags som det kalles på internettspråket.
 
En tag kan oversettes til merkelapp og med snart 2 000 artikler om arbeidsmiljø, sykemelding, BHT, HMS, IA, integrering, AFP, stress, diskriminering og mye, mye annet har du på absentia.no et godt verktøy for å finne råd og hjelp om de fleste temaer.
 
I kolonnen til venstre (under menyen) har du alltid de mest brukte nøkkelordene tilgjengelig. Disse nøkkelordene er de 10 mest brukte i løpet av det siste året. Ved å trykke på et av disse kommer du imidlertid frem til en mye større presentasjon av nøkkelord, samt artikler fra ønsket tidsperiode som er relatert til ditt nøkkelord.
 
Skap din egen blogg!
 
Som registrert bruker har du muligheten til å lage din egen blogg. Her kan du skrive fritt om temaer relatert til arbeidsmiljø, sykefravær, HMS- og IA-arbeid. I tillegg kan du dele favorittartikler og nettsteder som du mener andre kan lære mer av.
 
Under følger en oversikt over flere spennende funksjoner på absentia.no:
·          Lagre favorittartikler.
·          Hold kontakt med alle kollegaene dine...
·          Diskuter artikler og blogginnlegg i forumet.
·          Lagre gode nettressurser.
 
Vi ser frem til mange gode faglige input fra deg.
 

Legg til kommentar

19. juni, 2024
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?