Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Bedriftshjelp.no
Del artikkelen med venner og kolleger

Siste steg for et enklere Norge er nettsiden Bedriftshjelp.no. Her er alle offentlige støtteordninger for næringslivet samlet på ett sted for å gi deg bedre oversikt. 

– Jeg er veldig opptatt av å forenkle hverdagen for norske bedrifter. Store bedrifter har mange ansatte til å ta seg av kompliserte og administrative spørsmål. Men flesteparten av bedriftene i Norge er små, og har ikke de ressursene som trengs. Tjenesten gjør det mulig for norske bedrifter å få tilgang på offentlige tjenester på en lett og grei måte , sier nærings- og handelsminister Sylvia Brustad.

Enten du trenger statlige økonomiske garantier eller tilskudd skal du lett få oversikt over støttemulighetene på ett og samme nettsted. Brønnøysundregistrene har fått ansvaret for nettstedet, og ca 20 offentlige tilbydere av støtteordninger for næringslivet presenterer her sine tjenester. Tjenesten er en utvidelse av det portalsamarbeidet som allerede eksisterer mellom Norges Forskningsråd. Innovasjon Norge og SIVA.

Prøveordning

Frem til januar 2009 vil nettsiden være i prøvedrift. I denne perioden ønsker man tilbakemeldinger fra brukerne slik at det kan gjøres tilpasninger og endringer for å gjøre tjenesten best mulig.

- Vi står klar til å forandre, tilføye og fjerne elementer og funksjoner i løsningen i samarbeid med de mange tjenestetilbyderne som presenterer seg i www.bedriftshjelp.no og gjennom tilbakemeldinger fra brukerne. Brønnøysundregistrene skal ta ansvar for at alle blir hørt og at innkomne forslag blir seriøst vurdert, lover Erik Fossum, direktør for Brønnøysundregistrene.

 – Å samle all dialog mellom det offentlige og næringslivet i Altinn, står sentralt i den nye handlingsplanen «Tid til nyskaping og produksjon», som jeg presenterte i august. Involvering av brukerne på et tidlig stadium i forenklingsarbeidet er et annet tiltak som framheves i handlingsplanen. Ved å tilby www.bedriftshjelp.no som en egen, foranderlig nettløsning før inkludering i det store Altinn-systemet, gjør vi det mulig å oppfylle begge krav på en god og kostnads¬effektiv måte, forklarer Sylvia Brustad.


Legg til kommentar

19. juni, 2024
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?