Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Senk sykefraværet med bedre oversikt
Del artikkelen med venner og kolleger

Et av delmålene i IA-avtalen er å redusere sykefraværet. NHO gir deg tips for hvordan en enkel kalender kan hjelpe deg til å få oversikten over de ansattes sykefravær og du kan laste ned en mal her.
 
- Kunnskap om fravær i egen bedrift er til help i sykefraværsarbeidet og oppfølgingen av den enkelte medarbeider. Her er et bedriftseksempel som gir god oversikt over årsakene til fravær. Dette er en enkel og god framstilling som kan være til hjelp for flere NHO-bedrifter, sier avdelingsdirektør Liv Ragnhild Teigi NHO.
 
Et enkelt regneark

- Ved å lage fargekoder for ulike typer fravær og plotte dette inn i en kalender for hver ansatt, vil du som leder få oversikt over medarbeidernes fravær på en enkel måte. Å ha oversikt over fravær, er nødvendig for å se fraværsbildet og iverksette målrettede tiltak, sier Teig
 
Med et program med regneark (for eksempel Excel eller lignende) kan man enkelt definere farger og sette bakgrunnen for hvilke type fravær som oppleves. For en større organisasjon bør dette ordnes automatisk ved hjelp av et program, ettersom man trenger et nytt regneark for alle ansatte.
 

Legg til kommentar

19. juni, 2024
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?