Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Økt bemanning i NAV
Del artikkelen med venner og kolleger

For å sikre god oppfølging av arbeidsledige ønsker regjeringen å øke bemanningen i Arbeids- og velferdsetaten (NAV). På NAV.no finnes det nå rekrutteringssider og en egen søkeportal for dem som er nysgjerrige på en arbeidsplass hos etaten.
 
- Det er viktig å møte de som blir arbeidsledige på en god måte. Derfor har vi vært i dialog med Arbeids- og velferdsetaten (NAV) og bedt de forberede seg på økt bemanning i 2009, sier arbeids- og inkluderingsminister Dag Terje Andersen.
 
NAV har allerede gjort flere tiltak, bl.a. har de opprettet egne rekrutteringssider for dem som ønsker å jobbe i etaten.
 
Ledige stillinger i hele landet
 
- Vi ansetter ildsjeler og medmennesker, folk som ønsker å være innovative og samfunnsnyttige. Og vi trenger mange nye folk, sier NAV-direktør Tor Saglie.
 
NAV utlyser årlig over 2.000 ledige stillinger spredt over hele landet.
 
- I år kan det bli enda flere, fordi vi må styrke oss som følge av økt arbeidsledighet, sier Saglie.
 
- Økt bemanning skal brukes til aktiv oppfølging og formidling av arbeidsledige. I tiltakspakken som blir lagt frem 26. Januar vil vi og vurdere behov for flere arbeidsmarkedstiltak, sier Andersen.
 
Egne rekrutteringssider
 
De nye sidene Jobbe i NAV vil gi interesserte mulighet til å orientere seg om NAV som organisasjon og se hva NAV kan tilby som arbeidsgiver.
 
På undersiden Ledige stillinger i NAV kan du registrere din brukerprofil og legge inn din CV, og eventuelt søke en stilling i NAV.
 

Legg til kommentar

22. mai, 2024
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?