Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


IA-avtalen virker!
Del artikkelen med venner og kolleger

Under årets Begeistringer konkluderte NHO-sjef Finn Bergesen jr. at IA-avtalen fungerer og fikk støtte fra både LO og NAV. Under konferansen ble også Årets Begeistrer presentert.
 
- IA-avtalen virker i de virksomhetene som gjør den innsatsen avtalen forutsetter. Det er ikke nok å undertegne avtalen og tro at sykefraværet synker. Det ville være som å mene at man blir en dyktig idrettsutøver ved å bli medlem i et idrettslag, sa Bergesen jr, adm. direktør i NHO.
 
Blant annet er det legemeldte sykefraværet i de NHO-bedriftene som er IA-bedrifter har blitt betydelig redusert siden IA-avtalen trådte i kraft.
 
Avtalen skal til høsten evalueres og reforhandles, men allerede nå ønsket Bergesen jr. og vise sin tro på arbeidet om et mer inkluderende arbeidsliv. Under konferansen ga også LO-sekretær Kristian Tangen og NAV-direktør Erik Oftedal tydelig tegn på at de er positive til en forlengelse.
 
Årets Begeistrer
 
”Ha en fin dag – hver dag” er mottoet til Årets Begeistrer Roy-Erik Steinhaug fra Tine. Han var den beste kandidaten blant de 50 kandidatene som ble tildelt Begeistringer av Jon Almaas og Thorvald Stoltenberg. Juryen som vurderte kandidatene mente dermed at Steinhaug tilfredsstilte statuttenes krav om å være en spesiell ressursperson som bidrar til trivsel, inkludering og engasjement blant kolleger på sin arbeidsplass.
 

Legg til kommentar

20. mai, 2024
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?