Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Studentenes favoritter
Del artikkelen med venner og kolleger

StatoilHydro er nok en gang studentenes favoritt. Universum sin undersøkelse blant mer enn 5000 studenter ved 22 universiteter og høgskoler viser at det er flere grunner til at nettopp StatoilHydro foretrekkes.
 
I perioden november 2008 til mars 2009 deltok 5 480 studenter i Universum sin undersøkelse om hvilke bedrifter de ønsker å starte sin karriere i. Studenter innen økonomi, teknologi, data/it og lov fikk velge fritt blant norske bedrifter. StatoilHydro utmerket seg spesielt ved å ende på henholdsvis første, første, tredje og syvende plass i kategoriene.
 
Hva er viktig for studentene?
 
Studentene ønsker at arbeidsgiver skal kunne tilby en konkurransedyktig lønn (54% svarte dette). I tillegg er det viktig at arbeidsplassen er en god referanse for fremtidig karriere (38%) og at man har lederskapsmuligheter (35%). Lederskapsmuligheter var særlig viktig for utdannede innen økonomi (41%), mens for studenter fra data/it var dette mindre viktig (22%).
 
Dessuten er det viktig med et godt omdømme (54%), interessante og spennende produkter (47%), samt en høy etisk standard (30%). Det var spesielt blant studenter som skal ut i arbeid med teknologi at en høy etisk standard var viktig (35%).
 
Flertallet ønsket også å ha en balanse mellom arbeid og fritid (60%), samt og ha en trygg og stabil stilling (50%). I tillegg er det vesentlig at man har ledere som å ønsker å støtte arbeidstakerens utvikling (58%).

Fagfelt
Økonomi
Teknologi
Data/IT
Lov
1
StatoilHydro
StatoilHydro
Google
Politiet
2
Ernst & Young
Aker Solutions
Microsoft
Utenriksdepartementet
3
PricewaterhouseCoopers
Sintef
StatoilHydro
Tingrettene
4
DnB NOR
Det Norske Veritas
Opera Software
Justisdepartementet, lovavdelingen
5
McKinsey & Company
Statkraft
Funcom
Regjeringsadvokaten

f=http://bookmarksme.com >online book
x;>online bookx;>online bookx;>online book (17.9 2009)

Legg til kommentar

19. juni, 2024
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?