Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


BHT-konferansen ”Godkjent”
Del artikkelen med venner og kolleger

Landskonferansen for bedriftshelsetjenestene vil til neste år ha fokus på den obligatoriske godkjenningsordningen. Dette vil gi BHTene en god mulighet til å møte dem som arbeider med ordningen og som skal godkjenne dem.
 
Regjeringen ønsker å sikre kvaliteten på bedriftshelsetjenester gjennom en egen godkjenningsordning som vil være obligatorisk fra og med 1. januar 2010.
 
– Det vil bidra til et bedre arbeidsmiljø og forebygge tidlig utstøting fra arbeidslivet at vi nå innfører bedriftshelsetjeneste i flere bransjer, sa arbeids- og inkluderingsminister Dag Terje Andersen ved lanseringen av den nye ordningen.
 
Landskonferanse på Lillestrøm
 
Når Statens arbeidsmiljøinstitutt (STAMI) arrangerer den sjette landskonferansen for bedriftshelsetjenesten på Lillestrøm 9. – 11. mars 2010, vil godkjenningsordningen være et viktig tem. Her vil man få mulighet til å møte de som skal iverksette og drifte endringene og få erfaringene de sitter med etter at forskriftene trer i kraft ved årsskiftet.
 
STAMI ønsker med dette å legge et grunnlag for dialoger mellom de som blir godkjent og de som godkjenner, og at representanter fra bedriftshelsetjenesten kan komme fram med tanker om praktiseringen av godkjenningsordningen.
 

Legg til kommentar

20. mai, 2024
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?