Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Årets kvinnelige gründer
Del artikkelen med venner og kolleger

Elisabet Norderup Michelseon ble kåret til årets kvinnelige gründer på 8. mars. Hennes evne til innovasjon og gjennomføring var avgjørende for juryen i Innovasjon Norge.

Som årets gründer mottar Michelsons bedrift Elmico 1 million kroner av Nærings- og handelsdepartementet til å videreutvikle bedriften.

- Elisabet Norderup Michelseon viser at det er mulig å ta steget ut fra en større bedrift og satse på det hun selv ville og trodde på i en mannsdominert bransje, sier Halvard Ingebrigtsen, statssekretær i Nærings- og handelsdepartementet. Ingebrigtsen delte ut prisen sammen med Gunn Ovesen i Innovasjon Norge.

Prisen er et initiativ fra Nærings- og handelsdepartementet og Innovasjon Norge som ble delt ut første gang i fjor.

– Fellesnevneren for finalistene er at de driver bedrifter med høy innovasjonsgrad og betydelig potensial til vekst, både i Norge og internasjonalt, sier administrerende direktør i Innovasjon Norge Gunn Ovesen.

Høye krav
Innovasjon Norge mottok i 31 forslag til kandidater, hvorav seks ble plukket ut som finalister. Juryen krevde høy innovasjonsgrad og godt internasjonalt vekstpotensial. I tillegg var økonomi og gjennomføringsevne viktige kriterier for valget av Michelson.

- Bedriften, som Michelson leder og er gründer til, er en kunnskapsintensiv virksomhet og baserer sin framtidige vekst på å være langt fremme gjennom fokus på utvikling. Bedriften har som målsetting å utvikle innovative og funksjonelle løsninger med utgangspunkt i kundens behov. Bedriften har klare internasjonale ambisjoner og er meget sterk faglig med gode relasjoner og nettverk internasjonalt, heter det i juryens begrunnelse.

[Les pressemelding fra NHD]


Legg til kommentar

04. desember, 2023
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?