Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Konferanse på Verdens arbeidsmiljødag
Del artikkelen med venner og kolleger

Den 28. april er Verdens arbeidsmiljødag, og LO, NHO, Statens arbeidsmiljøinstitutt og arbeidsmiljømyndighetene ved Arbeidstilsynet og Petroleumstilsynet inviterer til konferanse om og for et godt arbeidsmiljø.

Et godt arbeidsmiljø er sentralt i den nye avtalen om et inkluderende arbeidsliv, og arrangørene ønsker å gi et bilde av arbeidsmiljø­situasjonen i Norge og arbeidsmiljø­utfordringene sett med myndighetenes og partenes øyne.

Konferansen vil også gi eksempler fra virksomheter som har lyktes med å ta tak i arbeidsmiljøutfordringene, og vise hvordan det kan gjøres.  Virksomhetseksempler vil vise gevinstene av et godt arbeidsmiljø for ansatte som trives og for virksomhetenes økonomi.

Meld deg på

Målgruppen for konferansen er ledere, verneombud, tillitsvalgte og andre som er involvert i eller opptatt av arbeidsmiljø og/eller IA-arbeid. Den finner sted på på Oslo kongressenter Folkets hus. Påmelding er gratis og må skje innen 14. april 2010, og på grunn av et begrenset antall plasser bør du melde deg på allerede nå.

Les mer om programmet, påmelding og kontaktpunkter på STAMIs nettsider.


Legg til kommentar

20. april, 2024
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?