Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Etterlyser gode BHT-tiltak
Del artikkelen med venner og kolleger

Med en utvidet bransjeforskrift og ny godkjenningsordning på plass gjøres det mange grep for at BHT skal få en sentral plass i arbeidet for et godt arbeidsliv, og Fagsekretariatet for BHT oppfordrer alle BHT-er til å bidra i Idébanken God BHT.

- Det gjøres mye bra arbeid i mange av landets bedriftshelsetjenester. Vi har i årets som har gått formidlet små og store suksesshistorier. Vi ønsker å formidle flere interessante tiltak, og oppfordrer alle bedriftshelsetjenester å sende inn sine erfaringer, skriver Arve Lie og Odd Bjørnstad i en pressemelding.

Siden oppstarten til Idébanken God BHT i slutten av 2008, har det kommet inn flere innlegg fra bedriftshelsetjenester i hele landert. Klikk her for en oversikt.

Hva skal bedriftshelsetjenesten gjøre?

Den enkelte BHT vil sammen med virksomheten skrive om interessante tiltak og gode grep de har fått til sammen. Beskrivelsen skal inneholde navn på BHT og virksomhet, mål med tiltaket, hva som ble gjort og hvilken effekt dette hadde.

- Eksemplene gjøres tilgjengelig via vår nettside og nyhetsbrev. Vil du og din bedriftshelsetjeneste fortelle om gode og spennende tiltak og grep dere har fått til sammen med en virksomhet, oppfordrer Lie og Bjørnstad.

[Les pressemelding fra STAMI]
[Besøk Idébanken God BHT]


Legg til kommentar

06. desember, 2023
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?