Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Romansene blomstrer på kontoret
Del artikkelen med venner og kolleger

Seks av ti kontoransatte i Storbritannia har romanser på jobben, og halvparten av dem innrømmer at flørtingen går ut over arbeidet.

 

En undersøkelse om kjærlighetsforhold på arbeidsplassen i Storbritannia viser at det er mer vanlig enn uvanlig å ha romanser på jobben. 61 prosent av spurte oppga at de hadde hatt et romantisk forhold til en kollega. I en tredjedel av tilfellene var én eller begge parter gift, melder Reuters.

 

Får følger for jobben

Av de 1072 kontoransatte som ble intervjuet svarte 30 prosent at de hadde hatt sex på arbeidsplassen. Heisen og trappen var de mest populære stedene for kollegial intimitet.

Halvparten innrømmet at forholdet fikk følger for arbeidet, og rundt 20 prosent svarte at de enten byttet stilling eller arbeidsplass som konsekvens av en romanse.

 

Ikke lett å holde hemmelig

Ansatte i turistindustrien kaster seg nærmest over hverandre. Hele åtte av ti i denne bransjen innrømmer å ha hatt et forhold på jobben. Minst fare for jobbromanser er det i helsevesenet

De fleste forholdene foregikk i hemmelighet, men en tredjedel skjedde i full åpenhet. Nesten 30 prosent av de spurte sa at de ikke ville motstå fristelsen å fortelle det til én eller to personer, dersom de oppdaget at noen på jobben hadde et forhold.


Legg til kommentar

24. september, 2022
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?