Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Microsoft beste arbeidsplass
Del artikkelen med venner og kolleger

Analytikerne ved Great Place to Work Institute har vurdert Microsoft til den beste arbeidsplassen i Norge.  Bak følger Pfizer, Teekay Norway, Sparebanken Hedmark, GlaxoSmithKline, Fast Search&Transfer, TVNorge og McDonald's Norge.

Great Place to Work Institute måler kvaliteten på arbeidsplasser i 25 land over hele verden. I Norge har 16 arbeidsplasser deltatt. 1618 ansatte har besvart undersøkelsen som ligger til grunn for kåringen.   En god arbeidsplass er et sted hvor medarbeiderne har tillit til mennesker de arbeider for, er stolte av det de gjør og føler fellesskap med kolleger.

Microsoft får spesielt skryt for sine mange gode tiltak for sine arbeidstagere.  Selskapet gir de ansatte muligheten til fjellturer i arbeidstiden, inspirasjon til fysisk aktivitet og riktig ernæring, gå-test for å sjekke den fysiske formen og en ny bedriftshelsetjeneste med forebyggende tjenester innen ergonomi og rask tilgang til lege, psykolog og behandling.  I tillegg har man en Delfinklubb for barn som har fri fra barnehage eller skolen og et MOT-program som skal inspirere folk til å si sine meninger, prioritere i hverdagen og oppnå god balanse mellom jobb og privat liv.

Microsoft Norge AS

 

Troverdighet

***** (5)

Respekt

**** (4)

Rettferdighet


Små arbeidsplasser?

11. juli, 2005

Kurt

Undersøkelser som denne tar kun for seg store arbeidsplasser. De små er ikke med, ettersom man ofte spør opp mot 250 ansatte ved bedriften. For mange vil små bedrifter gi trygge og fleksible forhold for de ansatte.

Legg til kommentar

19. juni, 2024
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?