Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Bonus for å ansette innvandrere
Del artikkelen med venner og kolleger

Høyres stortingsrepresentant Afsan Rafiq vil gi bonuser eller ekstra feriedager til statlige ledere som er flinke til å ansette innvandrere.

 

-          Dette er en type bonus som er positiv, både for lederen og for den som blir ansatt, sier hun til VG. Hun foreslår at bonusene innføres som en prøveordning.


Rafiq er motstander av kvoteringsordninger, men mener likevel at det må settes inn tiltak for at staten skal ansette flere innvandrere. Dersom staten går foran med et godt eksempel vil private bedrifter følge etter, mener hun.

Rafiq får ikke støtte fra sin partileder Erna Solberg, som blant annet peker på at statlige ledere ikke alltid rekker å ta ut de fridagene de allerede har.

 


Bonus for å ansette innvandrere

02. august, 2005

Glenn O.

Synes det er bra med noen konkrete tiltak for å integrere innvandrere. Undersøkelsen til IGOR viser at innvandrere vil være positivt for norsk arbeidsliv. Da kan kanskje en bonus gjøre ansettelsesprosessen mer rettferdig også for innvandrere.

Bonus for å ansette innvandrere

04. august, 2005

Jonsen

Føler at slike tiltak i mange tilfeller kun gjør seg en bjørnetjeneste. Det hjelper ikke innvandreren hvis han/hun blir ansatt på feil grunnlag. For ledere som får ekstra betalt for å ansette noen vil det være vanskelig å si nei til en slik sjanse...tror ikke forslaget vil gå gjennom, og i beste fall kan dette kalles valgflesk?

Legg til kommentar

30. november, 2023
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?