Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Følg opp hms, fravær og medarbeidersamtaler på en plass.

Velg firmastørrelse
MÅNEDENS HMS 299,- pr mnd
IN ABSENTIA 299,- pr mnd
MEDARBEIDERSAMTALEN.ORG 299,- pr mnd

MÅNEDENS HMSIN ABSENTIAMEDARBEIDERSAMTALEN.ORG
10

gode grunner

til å gjøre HMS-arbeidet med MånedensHMS.no

1. Enkelt

Systemet gjør det enkelt å følge opp HMS med anbefalte rutiner for din bedrift. Systemet gjør det mulig for deg å møte de krav som stilles til dokumentasjon av HMS-arbeid ved hjelp av en times arbeid i måneden. Med automatisk påminnelse på e-post er du alltid i forkant.

Prisen

2. Prisen

Manedenshms.no hjelper deg å holde fokus på det du er god på - å produsere fornøyde kunder - samtidig som du følger opp hms på en god måte og i hht de kravene som stilles. Prisen gjør løsningen til en svært god investering.

3. Systematisk

SystematiskVerktøyet gir deg raskt oversikten over hvordan du og din bedrift ligger an med hms-arbeidet.

Fra måned til måned vil du se hvordan du har fulgt opp rutinene, og systemet gir deg raskt tilbakemelding dersom noe er glemt.

Rask oppfølging

4. Papirfritt

Alle HMS-dokumentene samles på et sted, slik at din bedrift på en papirløs måte enkelt har oversikt over tidligere rapporteringer. Dette øker også tilgjengeligheten for alle dokumentene.

5. Gode maler

Gode malerAlle HMS-dokumentene følger samme mal, slik at din bedrift får en helhetlig og god presentasjon av det arbeidet dere gjør for å følge opp HMS- arbeidet på en god måte.

6. Deleger ansvar

Deleger ansvarFordel ansvar for oppfølging av HMS på avdelingsledere. Systemet gir også oversikt over hvor effektiv ansvarsdelingen er, slik at du kan gjøre endringer der dette er nødvendig.

7. Enkle skjemaer

Enkle skjemaerSkjemaene tar deg steg for steg gjennom utfyllingen av dokumentene. I tillegg husker den tidligere utfylte skjemaer, slik at du enkelt kan fylle ut det neste skjemaet.

8. Smart startside

Smart startsideStartsiden gir deg raskt oversikten over de oppgaver som skal gjøres i nærmeste fremtid. Her får du også informasjon om hvordan du har fulgt opp tidligere oppgaver, og kan klikke inn på tidligere dokumenter.

9. Risikovurdering

RisikovurderingEn viktig del av et godt HMS-system er vurdering av risiko. I Månedens HMS inngår dette som en av årets oppgaver, og du får et enkelt verktøy som tar deg stegvis gjennom dette arbeidet.

10. Sykefraværsoppfølging

SykefraværsoppfølgingMånedens HMS fungerer sømløst med In Absentia, slik at oppfølging av sykefravær og rapportering av dette, går automatisk dersom din bedrift benytter In Absentia. Se www.inabsentia.no for mer informasjon.

Prisen

PrisenFor de minste bedriftene (under 20 ansatte) koster løsningen kun 249,- pr mnd. MånedensHMS.no skal hjelpe deg å holde fokus på det du er god på - å produsere fornøyde kunder - samtidig som du følger opp hms på en god måte og i henhold til de kravene som stilles. Sett i lys av hva et lavere fravær kan gi din bedrift i besparelser er dette en svært god investering.
Prisen inkluderer 1 administrator/bruker. Registrerte brukere utover dette koster 49,- pr mnd. Alle priser er eks. mva..