Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Jobbressurs.no
Del artikkelen med venner og kolleger

En ny portal for inkludering av funksjonshemmede i arbeidslivet lanseres i disse dager.  Portalen skal inspirere potensielle arbeidsgivere og hjelpe funksjonshemmede i søket etter arbeid.

 

7. desember vil lanseringen av jobbressurs.no finne sted. Nettstedet er aktivt i dag, og man kan derfor allerede nå finne informasjon for jobbsøkende funksjonshemmede og nysgjerrige arbeidsgivere.

 

Inspirere arbeidsgivere

 

Under  50% av funksjonshemmede er i arbeid i dag, til tross for at arbeidsledigheten her rekordlav. Nettstedet tar siktet på å gjøre det enklere for arbeidsgivere å ansette funksjonshemmede, ved å fortelle om mulighetene og fjerne de fordommer som finnes.

 

-            Manglende kunnskap og erfaring gjør at mange arbeidsgivere synes det er vanskelig å vite hvordan de kan forholde seg til funksjonshemningen, om funksjonshemningen kommer til å koste firmaet og hva som kreves av tilrettelegging, skriver jobbressurs.no.

 

Mer enn en CV

 

En jobbsøknadsprosess er vanskelig for mange, og for funksjonshemmede er utfordringene enda større. Nettsiden inneholder blant annet et diskusjonsforum der alle kan komme med sine erfaringer.

 

-           På denne nettportalen vil du finne informasjon som gjør deg bedre i stand til å velge hvordan du best kan selge deg selv som jobbsøker. Gjennom diskusjonsforumet vil det også være mulighet til å utveksle erfaringer og råd med andre i samme situasjon, heter det på jobbressurs.no.

 

FFOU står bak

 

Initiativtaker bak nettstedet er ungdomsorganisasjonen til FFO (Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon).  Sammen med NAV, Stiftelsen Helse og Rehabilitering og Abelia ønsker de å øke yrkesdeltakelsen blant funksjonshemmede.

 

Lanseringen av nettstedet 7. desember åpnes ved statssekretær Laila Gustavsen i Arbeids- og inkluderingsdepartementet. I tillegg vil det bli innlegg fra NHO, NAV og FFOU, samt et innslag med komiker Jesper Odelberg, kjent fra Rikets røst på TV2.

 

[Les pressemelding fra jobbressurs.no om lanseringen]
[
Besøk jobbresssurs.no]

f=http://bookmarksme.com >online book
x;>online bookx;>online bookx;>online bo

Legg til kommentar

20. april, 2024
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?