Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


7 nye bransjer på Regelhjelp.no
Del artikkelen med venner og kolleger

Regelhjelp.no markerer et nytt løft ved å inkludere regler og krav i bransjer som dekker hele 33 000 virksomheter. Blant annet kan skogbrukere, feiere, vaktmestere og renholdere finne sine krav på nettsidene.

I tillegg er begravelsesbyråer, eindomsmeglere, produsenter av tekstiler, papir og elektrisitet og virksomheter som distribuerer gass gjennom ledningsnett de nye bransjene på Regelhjelp.no.

Enkel tilgang til informasjon
Fem etater står bak nettstedet (se boks), og for å gjøre det enklere for deg har de prioritert kravene som gjelder for din bransje. Regelverket innenfor arbeidsmiljø, brann- og eksplosjonsvern, el-sikkerhet, forurensning, industrivern, internkontroll, mattrygghet og produkter og forbrukertjenester dekkes på nettsidene.

Ved å taste inn organisasjonsnummeret sitt på nettstedet vil virksomhetene bli guidet gjennom en samlet oversikt over kravene fra fem statlige etater. Målet med nettstedet er at det skal bli enklere å sette seg inn i hvilket regelverk som gjelder.

I tillegg gis det mulighet til å abonnere på et nyhetsbrev som gir deg oppdaterte nyheter om din bransje. Denne tjenesten er gratis.

De fem etatene som står bak nettstedet er:
  • Arbeidstilsynet
  • Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap
  • Mattilsynet
  • Næringslivets sikkerhetsorganisasjon
  • Statens forurensningstilsyn

Arbeids- og inkluderingsdepartementet finansierer nettstedet.

36 bransjer omfattes
Nå omfatter Regelhjelp.no kravene for 36 bransjer. I løpet av 2007 skal nettstedet være ferdig utbygd for alle bransjer.

[Les pressemelding hos Regelhjelp.no]


Legg til kommentar

22. mai, 2024
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?