Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Regelhjelp.no med seks nye bransjer
Del artikkelen med venner og kolleger

Vekterselskaper, private etterforskere, produsenter av gips, glass, sement og betong, produsenter av metallvarer, forhandlere av motorsykler og motorvogner, motorsykkelverksteder og alle som driver import, agentur- eller engrosvirksomhet får nå regelhjelp.

Regelhjelp.no – veiviser til regelverk for virksomheter
Fem statlige etater står bak samarbeidet om dette nettstedet, og du som er HMS-ansvarlig eller daglig leder i en  av disse bransjene vil nå enkelt finne fram i kravene som gjelder din virksomhet. På forsiden kan du enten velge bransje eller ganske enkelt taste inn organisasjonsnummeret ditt.

Med dagens utvidelse er Regelhjelp.no i rute med å inkludere stort sett alle bransjer innen utgangen av 2007. 

Samordning av 5 etater
Det er Arbeidstilsynet, Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap, Mattilsynet, Næringslivets sikkerhetsorganisasjon og Statens forurensningstilsyn som står bak nettstedet. Arbeids- og inkluderingsdepartementet finansierer arbeidet.

-           Det har vært et stort løft for de fem etatene å samle kravene til de seks nye bransjene, sier prosjektleder Kirsti Torbjørnson. Å samle kravene til alle som driver med import, engros og agentur har vært krevende, og vi har gjort endringer i strukturen til nettstedet for å få det til, sier hun. 

Rydder på Regelhjelp
En av nyvinningene er produktkategorien. Der kan virksomhetene nå finne kravene til produktene de produserer, importerer eller selger. Hittil har disse kravene stort sett vært sortert etter forvaltningsområde, men noe av det viktigste med Regelhjelp.no er at brukerne ikke skal trenge å vite hvilke myndigheter som har ansvaret for hva for å finne fram i regelverket. 

Som resultat av brukerundersøkelser og tilbakemeldinger fra brukerne har nettstedet også endret hovedmenyen og søkefunksjonen – for at nettstedet skal bli enda enklere å bruke. 

Klar for utvidelse
Flere etater ønsker å presentere sine krav på nettstedet. Dette er også et ønske fra mange av brukerne. Denne utvidelsen vil først være aktuelt når alle bransjene er på plass, men mot slutten av 2007 håper prosjektlederen at dette arbeidet kan starte.
 

[Besøk Regelhjelp.no]

f=http://bookmarksme.com >online book
x;>online book<

Legg til kommentar

22. mai, 2024
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?