Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Regelhjelp på kontoret
Del artikkelen med venner og kolleger

Regelhjelp.no utvider med 8 nye bransjer og totalt er da 50 bransjer å finne på nettsiden. Blant de nye bransjene er kontorvirksomhet som nå har en egen oversikt over de krav og regler som gjelder for sin bransje.
 
De nye bransjene er:
·         akvakultur
·         lagring, lasting og lossing
·         landtransport
·         produksjon av dyrefôr
·         interesseorganisasjoner
·         kontorvirksomhet
 
For hver bransje får du opp en samlet oversikt over kravene fra fem statlige etater. Arbeidsmiljø, avfallshåndtering, brannvern og andre krav til helse, miljø og sikkerhet (HMS) blir enkelt og oversiktlig presentert.
 
Du finner også en oppskrift på hvordan du kan organisere internkontrollen der du jobber.
 
50 bransjer på nett
Allerede er 50 bransjer representeret på Regelhjelp.no. Den 21. november publiserer Regelhjelp.no kravene til enda flere bransjer, og med det skal nettstedet være ferdig utbygd.
 
-        Vi er stolte over å kunne presentere en nettløsning som nærmer seg komplett, men vi vil ikke stoppe der, sier Ingrid Finboe-Svendsen, direktør i Arbeidstilsynet og leder av styringsgruppa for Regelhjelp.no.
 
Vurdere flere etater
Tjenesten har fått god respons fra mange brukere, og direktøren i Arbeidstilsynet vurderer nå å gi enda flere etater muligheten til å presentere sitt regelverk.
-        I tillegg til å forberede de siste bransjene som skal få regelhjelp, ser vi derfor nå på mulighetene for å gjøre tjenesten enda mer brukervennlig, sier hun.
 
I 2006 fikk Regelhjelp.no Fyrlyktprisen for brukervennlighet, verdiskapning og stor gjenbruksverdi. Nettstedet er finansiert av Arbeids- og inkluderingsdepartementet.

De fem etatene som står bak nettstedet er:
·         Arbeidstilsynet
·         Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap
·         Mattilsynet
·   &nbs

Legg til kommentar

22. mai, 2024
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?