Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Nettbasert undersøkelse om bedrifter i Europa
Del artikkelen med venner og kolleger

Din bedrift kan nå delta i en stor europeisk spørreundersøkelse om fysisk aktivitet, ernæring, røyking og stress. Statens Arbeidsmiljøinstitutt (STAMI) står bak Move Europe kampanjen i Norge, og oppfordrer norske bedrifter til å ta del i undersøkelsen.

Det internettbaserte spørreskjema er utviklet i det europeiske nettverket for helsefremmende arbeidsplasser - European Network Workplace Health Promotion (ENWHP) av en arbeidsgruppe med medlemmer fra Italia, Nederland, Belgia og Romania. Totalt 27 land i Europa deltar i prosjektet og spørsmålene er oversatt til de respektive lands språk.

Helsefremmende Arbeidsplasser setter fokus på hvordan vi kan skape et arbeidsmiljø og en samværskultur som gir god helse og utvikling for alle som arbeider i en organisasjon. 
Norge er med i et europeisk nettverk for helsefremmende arbeidsplasser.
Statens arbeidsmiljøinstitutt er det nasjonale kontaktkontor.

God respons i Tyskland

I Tyskland har allerede flere hundre virksomheter svart på spørreundersøkelsen, som skal danne grunnlaget for en rapport om europeiske arbeidsplasser. Alle svarene anonymiseres og samles i en felles europeisk database. Dette vil gi gode referanser for virksomheter i Europa, samt at man vil få en bedre forståelse for hvilke tiltak man må iverksette for å skape en bedre arbeidsplass.

Først nå er undersøkelsen oversatt til norsk, slik at også norske bedrifter kan delta. Virksomheter som deltar kan profilere seg som en Move Europe virksomhet og kan dermed aktivt markedsføre sitt initiativ.

[For mer informasjon se www.move-europe.no]

tyle=position:a

Legg til kommentar

28. februar, 2024
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?