Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Reaksjoner: Revidert nasjonalbudsjett 2008
Del artikkelen med venner og kolleger

 
Høyres nestleder Jan Tore Sanner mener regjeringens reviderte nasjonalbudsjett mangler politiske prioriteringer. Samtidig støtter LO-leder Roar Flåthen regjeringens valg som han mener er i tråd med ønskede felleskapsløsninger og velferd.
 
- Den rødgrønne regjeringens forslag til revidert nasjonalbudsjett viderefører en politikk i tråd med fagbevegelsens syn på viktige områder. Det satses fortsatt på fellesskapsløsninger og velferd, sier LO-leder Roar Flåthen.
 
Spesielt mener han at jobbveksten de siste tre årene på hele 200 000 er sterk sammenlignet med de fire årene under Bondevik II regjeringen da den kun steg med 10 000.
 
- Nå er det viktig å beholde styringen og ikke ødelegge grunnlaget for de arbeidsplasser som er skapt, mener Flåthen.
 
 
Høyre: Regjeringen for løftebrudd
 
Høyres nestleder Jan Tore Sanner kritiserer regjeringen for å gjøre lite for å oppfylle gamle løfter. Tomme badebasseng, voksende helsekøer og få lærere er blant felleskapsgodene han savner.
 
- Dette budsjettet vil bli stående som et minnesmerke over løftebruddregjeringen. De viser ingen vilje til å prioritere, sier Sanner til aftenposten.no.
 
Han får støtte fra KrFs finanspolitisk talsmann, Hans Olav Syversen:
- Dette er nesten handlingslammelse. Det største problemet med dette forslaget er alt som er utelatt, sier Syversen til NTB.
 
- Regjeringen vil ikke noe. Knapt noen regjering her i landet har hatt så mange muligheter som denne regjeringen. Regjeringen har mulighet til å ville noe for Norge, og så gjør de ingenting, sier Venstres Lars Sponheim til TV 2.
 

Legg til kommentar

20. april, 2024
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?