Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


NAV skal få hjelp
Del artikkelen med venner og kolleger

Den siste tiden har NAV fått kraftig kritikk for mangelfull oppfølging av arbeidsledige. Nå lover regjeringen økt innsats og vil legge fram en egen sak for Stortinget i mars med en full gjennomgang av situasjonen i NAV.
 
Finansuro og usikre økonomiske tider gir store utslag på ledighetskøen hos NAV-kontorene.
 
– Det er helt uakseptabelt at arbeidsledige ikke får den hjelpen de trenger og har krav på hos NAV. NAV er viktig, både i kampen mot arbeidsledigheten, men også for å bistå dem som rammes av ledighet, sier statsminister Jens Stoltenberg.
 
320 nye stillinger
 
Innsatsen til Arbeids- og velferdsforvaltningen er viktig, både i kampen mot arbeidsledigheten og for å bistå dem som rammes av ledighet. Regjeringen vil derfor sørge for at NAV får rammebetingelser som gjør at brukerne får den oppfølgingen de skal ha.
 
–Vi har foreslått å bevilge 320 nye stillinger til etaten, nettopp for å møte situasjonen med flere arbeidsledige. Arbeidet med å oppbemanne er nå i gang, sier arbeids- og inkluderingsminister Dag Terje Andersen.
 
NAV-reformen har bred politisk enighet og er nødvendig for å gi brukerne en bedre tjeneste. Omorganisering av velferdsforvaltningen har imidlertid gitt ekstra utfordringer med å håndtere den store økningen i arbeidsledighet.
 
Redegjørelse i mars
 
Regjeringen vil legge fram en egen sak for Stortinget i mars med en full gjennomgang av situasjonen i NAV.
 
–Vi vil redegjøre både for gjennomføringen av NAV-reformen, gjennomførte tiltak og nye tiltak og strategier som skal sikre at alle brukere får de tjenester de har krav på innenfor de fristene som er satt, sier Andersen.
 

Legg til kommentar

22. mai, 2024
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?