Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


LOs Likestillingspris 2009
Del artikkelen med venner og kolleger

Under LO-kongressens første dag ble LOs likestillingspris delt ut. Årets vinner fikk prisen for sin mangeårige innsats for kvinner og barn i vanskelige situasjoner. 

LOs likestillingspris skal gis til en person, organisasjon, institusjon eller bedrift som har gjort en særskilt innsats for å fremme likestilling i norsk arbeids- og samfunnsliv heter det i retningslinjene for prisen. Tidligere har Gro Harlem Brundtland, Anne-Cath Vestly og Rosemarie Køhn vunnet prisen.
 
Årets vinner: Krisesentersekretariatet
 
Krisesentersekretariatet er den første gang organisasjonen som vinner prisen. I det daglige hjelper krisesentrene kvinner og barn ut av en håpløs livssituasjon. Av de som i dag får hjelp er nesten halvparten kvinner med innvandrerbakgrunn.
 
LO og forbundene har gjennom flere år hatt et nært og godt samarbeid med dem. I 2005 ga vi ut en felles brosjyre ”Vi bryr oss om hverandre på arbeidsplassen”.
 
- Organisasjonen har gjennom sin solidaritetstanke og sine gjerninger betydd mye for likestilling. De har tatt til ordet for dem som har blitt utsatt for vold og som lever i daglig frykt for sine liv. De har sett sammenhenger mellom enkeltmennesker og samfunn og satt disse på den politiske agendaen, begrunnet juryen sitt valg.
 

Likestillingsprisen til Femi Nazistene?????????

04. juli, 2009

AndersK
04. juli, 2009
1 innlegg

Legg til som kollega

Hvordan kan en organisasjon som LO gjøre dette mot alle de menn som må leve med en voldelig partner uten noen som helst mulighet til å anmelde, søke beskyttelse for seg selv og barna sine og aldri blir trodd i det norske systemet??????????

Legg til kommentar

19. juni, 2024
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?