Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Hvordan skape mangfold?
Del artikkelen med venner og kolleger

Posten er blant bedriftene som trekkes frem for sitt arbeid for likestilling og mangfold i en kampanje om diskriminering på arbeidsplassen. Samtidig kan du laste ned en egen veileder til bruk i din bedrift.

Som arbeidsgiver er man pålagt å jobbe for likestilling og mot diskriminering. Sammen med Barne- og likestillingsdepartementet og Likestillings- og diskrimineringsombudet (LDO) har partene i arbeidslivet lansert en veileder til hvordan man kan fremme likestilling og hindre diskriminering i arbeidslivet.

Kampanjestart

Lanseringen av veilederen skjer samtidig som LDO starter sin kampanje ”Hvordan skape mangfold – på ordentlig?”.  Flere gode eksempelbedrifter vil bli trukket frem for læring og inspirasjon for andre bedrifter. Blant disse er Posten sitt arbeid for mangfold og deres arbeid for å rekruttere og beholde de beste medarbeiderne og å sikre et likeverdig tilbud til bredest mulig del av befolkningen.

LDO understreker at det er nødvendig med forankring i ledelsen for at likestillings- og mangfoldsarbeidet. De inviterer derfor sammen med partene i arbeidslivet til gratis regionale kurs til høsten.

[Les mer om kursene i kampanjen til LDO]
[Les mer i pressemelding fra LDO


Legg til kommentar

19. juni, 2024
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?