Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Er du en god kollega?
Del artikkelen med venner og kolleger

Arbeidstilsynet starter kampanjen "Gode kolleger - en del av jobben" med å lansere en enkel test som gir deg muligheten til å se hva slags kollega du er. Der kan du også lage en nyhet om dine beste kollegaer.

Gjennom 100 år har Arbeidstilsynet besøkt bedrifter og spurt arbeidstakere om deres arbeidsmiljø. Som en del av arbeidsmiljøet kan hver og en av oss påvirke dette, og kampanjesiden www.godkollega.no lar deg teste deg selv og sette pris på dine kolleger.

Alle må bidra til arbeidsmiljøet

Kampanjesiden gir svar på de 10 mest stilte spørsmål som Arbeidstilsynets svartjeneste får. Dette inkluderer bl.a. spørsmål om lønn, sykefravær, permittering, arbeidsavtale og arbeidskonflikter.

- Det er arbeidsgiver som har hovedansvaret for arbeidsmiljøet på arbeidsplassen. Verneombud og tillitsvalgte er viktige hjelpere. Samtidig ser vi et stort potensial ved å engasjere arbeidstakerne. Vi ønsker med denne kampanjen å appellere til den enkelte om å bli bevisst sitt ansvar og sine muligheter. Vi vil at folk skal tenke at det er mulig for hver og en av oss å gjøre en forskjell, sier Arbeidstilsynets direktør Ingrid Finboe Svendsen.

Nominer din kollega til en drømmestart på arbeidsdagen

På nettsiden kan du også melde på din gode kollega i konkurransen om å få en drømmestart på en helt vanlig arbeidsdag. Med skjult kamera på slep, vil den utvalgte i løpet av noen korte morgentimer oppleve å bli satt i sentrum av en serie overraskelser. Din kollega vil ikke forstå sammenhengen i opplevelsene før det avsløres i en hyggelig seremoni på arbeidsplassen. Du vil også kunne bidra med forslag til overraskelser slik at din kollega vil få en god opplevelse.

Filmen blir en del av kampanjen «Gode kolleger – en del av jobben» og publiseres på nett og i beste reklametid på TV2.

[Besøk www.godkollega.no]
[Les pressemelding fra Arbeidstilsynet]


Legg til kommentar

24. mai, 2024
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?