Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Samarbeid for arbeid
Del artikkelen med venner og kolleger

Med konferansen "Samarbeid for arbeid", ønsker FARVE å sette fokus på det samarbeidet mellom arbeidsliv, skoleverket og NAV for å inkludere alle unge i arbeidslivet.

Konferansen skal se nærmere på utfordringer og muligheter i samarbeidet mellom ulike instanser i de kritiske overgangene mellom utdanning og arbeid, og i arbeidslivet. De ønsker å belyse hvordan skole, kommune, helsevesenet, virksomheter og NAV kan utvikle sitt samarbeid for å i sikre fortsatt høy arbeidsdeltakelse. Dessuten vil man diskutere hvordan arbeidslivet kan innrettes for å sikre økt deltakelse og inkludering.

Foredragsholdere

Prosjektet P1824 i Drammen kommune som ser på samarbeid på tvers av sektorene for å få ungdom i arbeid er blant dagens prosjekter som vil bli presentert.

Blant foredragsholderne er kunnskapsminister Kristin Halvorsen, arbeids- og velferdsdirektør Joakim Lystad og seniorforsker ved Arbeidsforskningsinstituttet (AFI) Knut Fossestøl. I tillegg kommer Johan H. Andresen Jr., konsernsjef og eier i Ferd, samt komiker Are Kalvø.

Konferansen er gratis, og du kan melde deg på her.

[Les pressemelding fra NAV]


Legg til kommentar

28. februar, 2024
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?