Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Kompetanse og kurs i vekst
Del artikkelen med venner og kolleger

Med organisasjonsutvikling i sentrum har Utvikling.org gitt mange bedrifter flinkere medarbeidere med kurs i HMS- og arbeidsmiljøopplæring, kompetanseutvikling, personal- og lederutvikling. I tillegg til å tilby kurs i hele Norge, satser de nå også på nye prosjekter i Europa og Kina.

Utvikling.org har i flere år tilbudt kurs i Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Oslo. I tillegg tilbyr selskapet HMS-kurs i 15 byer og tettsteder rundt om i Norge. Med kunder som Forsvarsbygg, Nettbuss, Veolia, Tide, Aarbakke og Avinor har selskapet funnet et konsept som fungerer like godt for små bedrifter som for de store.

Søker lederutviklingskonsulent

Etterspørselen etter kurs og kompetanseutvikling gjør at Utvikling.org nå søker nye medarbeidere. Spesielt er det stort trykk ved Oslo-kontoret, men de vil også vurdere gode kandidater til andre avdelinger.

- Arbeidsoppgavene som lederutviklingskonsulent inkluderer blant annet utvikling av egen kundeportefølje. I tillegg vil man være med på utvikling av kurskonsept og være en viktig bidragsyter i bedriftsinterne prosesser. Gjennomføring av lederutvikling og HMS-opplæring er også viktige oppgaver, sier gründer Pål Lillebø.

Han har drevet selskapet siden start, men i forbindelse med at man opprettet selskapet Utvikling.org  Kompetanse AS for å rendyrke kurs og kompetansearbeidet, er det nå Stig Irgens Myking som er administrerende direktør.

- For å styrke fokus på vår kjernevirksomhet her hjemme som er HMS-opplæring, lederutvikling og servicetrening, etablerte vi ved årsskifte datterselskapet Utvikling.org Kompetanse AS. Dette selskapet har ansvaret med det de fleste forbinder med oss, nemlig HMS-kurs, lederutvikling samt vår servicetrening, forklarer Lillebø.

Tar utfordringer utenfor Norge

Som et selskap i vekst, ønsker Utvikling.org nå å ta sin kompetanse til utlandet. De har allerede prosjekter i Kina og og Serbia, der de skal gjennomføre store prosjekter med fokus på HMS-opplæring.

Les mer om prosjektet i Kina: Med HMS-kompetanse til Kina.

Besøk Utvikling.org sine hjemmesider.


Legg til kommentar

28. februar, 2024
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?