Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Nordmenn stresser mest på jobb
Del artikkelen med venner og kolleger

Stresset blant norske arbeidstaker øker stadig, nå er nordmenn de mest stressede arbeidstagerne i Europa, i følge en ny undersøkelse. Nå er vi redd stresset går utover effektiviteten.

 

Ingen er mer engasjert i jobbene sine enn nordmenn. Ingen har større innflytelse på egen arbeidssituasjon enn nordmenn. Like fullt er norske arbeidstagere de mest stressede i Europa, viser undersøkelser gjort av det internasjonale konsulentselskapet ISR, som er spesialist på medarbeider undersøkelser.

 

Undersøkelsen som er omtalt i Aftenposten viser at ni av ti nordmenn jobber mer enn det som forventes av dem, og påtar seg mer ansvar enn stillingen deres skulle tilsi. Syv av ti opplever arbeidspress. Ikke i noe annet land, er det så mange arbeidstagere som mener at stresset de opplever på jobben reduserer effektiviteten.

 

-          Økende fleksibilitet og sterkt engasjement på jobben, sammen med krav om likestilling både hjemme og i arbeidslivet, ser ut til å ha en pris, høyt stressnivå, sier ISR-konsulent Tone Østgaard til Aftenposten.

 

[Les hele artikkelen hos Aftenposten]


Legg til kommentar

24. september, 2022
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?