Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Når en ansatt får kreft

HSHs IA-tips

HSH er landets ledende nærings- og arbeidsgiverorganisasjon innen privat tjenesteytende sektor. HSH representerer virksomheter fra en rekke bransjer innen handel, service, utdanning, helse og reiseliv.Organisasjonen ivaretar tjenesteytende virksomheters interesser og tilbyr tjenester som gjør det lettere å være arbeidsgiver og drive virksomhet. HSH har omlag 12 300 medlemsvirksomheter.

Del artikkelen med venner og kolleger

Sykefravær er en stor og voksende utfordring for den enkelte, bedrifter og virksomheter og for samfunnet. Dialog, kunnskap og kollegastøtte er viktig samtidig som vi alle settes i stand til å fokusere på utfordringer og muligheter. Svært mange arbeidsgivere og medarbeidere kommer i kontakt med kreft på sin arbeidsplass i løpet av livet.

Håndboken "Når en kollega får kreft" tar tak i aktuelle problemstillinger man som leder, kreftsyk eller kollega kan møte. HSH anbefaler håndboken som er utarbeidet av kreftforeningen med støtte fra blant annet HSH. Håndboken er et viktig verktøy med stor overføringsverdi.
 
Håndboken utgis både som nettutgave og i papirversjon.  
 
HSH deler nå ut papirversjonen av disse håndbøkene gratis til alle medlemmer som kan tenke seg å ha denne tilgjengelig i sin virksomhet. Ta kontakt med Alexander Flunes på mail:alexander.flunes@hsh-org.no
 

Legg til kommentar

20. februar, 2019
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?