Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Ser du mulighetene? –arbeidsliv og psykisk helse

HSHs IA-tips

HSH er landets ledende nærings- og arbeidsgiverorganisasjon innen privat tjenesteytende sektor. HSH representerer virksomheter fra en rekke bransjer innen handel, service, utdanning, helse og reiseliv.Organisasjonen ivaretar tjenesteytende virksomheters interesser og tilbyr tjenester som gjør det lettere å være arbeidsgiver og drive virksomhet. HSH har omlag 12 300 medlemsvirksomheter.

Del artikkelen med venner og kolleger

HSH ser at det fortsatt er utfordringer i forhold til IA-avtalens delmål 2, inkludere personer med redusert funksjonsevne. HSH har det siste året arbeidet spesielt i forhold til arbeidsliv og psykisk helse og samarbeidet med flere organisasjoner rundt dette. Vi opplever et stort informasjonsbehov hos våre medlemsvirksomheter rundt psykisk helse.

I januar ble det avsluttet en konferanserekke om psykisk helse og arbeidslivet. Konferansene ble avholdt i Oslo, Bergen og Trondheim. Målgruppen for konferansene var arbeidsgivere og tillitsvalgte fra området helse, utdanning, kultur og frivillige organisasjoner. Konferansen er et resultat av er partssamarbeid og ble arrangert i samarbeid med LO v/fagforbundet, UNIO v/Norsk fysioterapeutforbund, Akademikerne v/Norsk psykologforening, YS v/Delta. I tillegg til partene var Rådet for psykisk helse og Mental helse ved Arbeidslivstelefon representert i prosjektgruppen.

Vi opplevde stor interesse for konferansen og har samlet konferanseinnleggene i et erfaringshefte slik at flere kan bli inspirert til å jobbe videre med dette.

Erfaringsheftet viser en del gode eksempler på arbeidsgivere som har ansatt personer med psykiske lidelser og deres erfaringer. På www.idebanken.org kan du få inspirasjon fra flere gode virksomhetseksempler.

Her finner du PDF versjonen av erfaringshefte.


Legg til kommentar

05. desember, 2023
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?