Søk på absentia.no
In Absentia - det ultimate sykefraværssystemet
Logg på
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?

Annonsere
Om Absentia
Kontakt oss


Lederutvikling og musikk fra Vidar Johnsen.

Utvikling.org

Del artikkelen med venner og kolleger

Utvikling.org og tidligere Vamp-vokalist Vidar Johnsen har i lengre tid hatt et samarbeid hvor Vidar Johnsens musikk har blitt brukt som underholdning og til refleksjon i sosiale settinger i forbindelse med kurs og samlinger. Nå lanseres imidlertid et nytt konsept hvor Vidars låter brukes inne i selve lederutviklingsprogrammene som en forsterkning av det teoretiske budskapet som formidles, for å forsterke refleksjon og den emosjonelle delen av lederutvikling.

Utvikling.org består av 8 engasjerte mennesker i Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim. De har drevet sitt selskap i over åtte år og har i de siste årene fått et stadig større fokus på lederutvikling både med ressurser som den erfarne konsulenten Stig Irgens Myking med på laget, og ved å gjennomføre dette for stadig flere og større og mer krevende kunder som Statoil, Aarbakke, Nettbuss, Boreal (tidl. Veolia), Apply, Forsvarsbygg og en rekke andre selskaper.

Etter over 25 år som plateartist slipper nå Vidar Johnsen endelig ny singel på norsk, sin første som soloartist siden debuten i 1987! ”Inn i mitt liv” er første singel ut fra albumet (med arbeidstittelen ”Galskapens Land”), som er planlagt til å slippes tredje uken i august. Johnsen er nok for veldig mange musikkelskere mest kjent for sin rolle som frontfigur i Haugesunds-gruppen VAMP hvor han jobbet som vokalist fra sommeren 1999 til november 2006. Vidar bidro blant annet med radiohiten og livefavoritten ”Fuglane vett” på Vamp-albumet ”Månemannen", som kom ut i 2002. Albumet skulle vise seg å bli VAMPs (til da) største kommersielle suksess

”Inn i mitt liv” har allerede fått stor oppmerksomhet og spilles flittig på norske radiostasjoner. Dette er en kjærlighetssang, men på den nye platen til høsten kommer det flere sanger som passer godt til refleksjon i forhold til den emosjonelle delen av lederutviking. Johnsens eksisterende tekster som For Kverandre, Derfor e du sterke og en rekke andre tekster i Johnsens materiale passer godt inn i settingen hvor man arbeider som leder med å øke sin emosjonelle intelligens. Inn i Mitt liv og hele soloplaten som kommer til høsten, har tekster fra Ingvar Hovland som jo er kjent for sine gode tekster om mellommenneskelige relasjoner.

Deler av Vidar sin nye låt kan høres på Radio Norge

Det nye konseptet med lederutvikling og musikk presenteres på Holmenkollen restaurant 8. Juni. For program og informasjon klikk her.

Utvikling.org kan kontaktes for mer informasjon om det nye konseptet telefon 21 690 690 eller post@utvikling.org.


Legg til kommentar

19. juni, 2024
Du må være logget inn (eller registrere deg) for å delta i diskusjonen.
Log In
 
 
Opprett bruker
Glemt passord?